Janny heeft een gratis adviesconsult met een vrouw die graag permanente make-up wil

Een gratis adviesconsult

17 februari 2022

Ik kan je vertellen, ik zag het probleem echt niet…

Onlangs gaf ik een gratis adviesconsult, deze vrouw had interesse in permanente make-up. Ze wilde haar wenkbrauwen meer kleur geven en voller maken met permanente make-up. Een jonge vrouw, 24 jaar.

Ze gaat trouwen en wil de perfecte bruid zijn. Ik keek even mee om te bepalen waar het probleem zat en we schakelde over naar videobellen.

Prachtige ogen staarde me aan en daarboven schitterende volle wenkbrauwen. Ze waren alleen wat licht van kleur.

3 tips voor perfecte wenkbrauwen

  • verf je volle wenkbrauwen als ze wat licht van kleur zijn, dat maakt permanente make-up overbodig
  • goed epileren doet wonderen!
  • kijk goed naar de vorm van je gezicht en pas je wenkbrauw daar op aan
  • is de natuurlijke vorm van jouw wenkbrauwen het probleem of heb je weinig haartjes? Dan is permanente make-up te overwegen.

Om het verhaal af te maken over het gratis adviesconsult met een vrouw die graag permanente make-up wilde

Ik adviseerde tijdens dit gratis adviesconsult aan een vrouw die graag permanente make-up wel een lashliner, dit is een eyeliner met een wing naar keuze. Dat geeft een mooie oogopslag én je hebt lang plezier ervan. En daar ging ze over nadenken…

Helaas … het is nu al even geleden

Mijn advies is niet goed voor mijn portemonnee. Ze heeft niet meer teruggebeld. Wanneer ik zeker weet dat permanente make-up écht niet nodig is, adviseer ik dat ook niet.

Ik wil mezelf recht in de spiegel aankijken en geen dingen doen die overbodig zijn. Ik wil blij worden van wat ik voor mijn klanten doe en ik wil er 100% achter staan. Bij deze jonge vrouw van 24 zou ik me forceren en iets doen waar ik niet achter sta.

Handleiding voor perfecte DIY wenkbrauwen – download hem NU

Wenkbrauwen, ze bepalen voor een groot deel je uitstraling en vertellen hoe je je voelt. Teken je je wenkbrauwen te hoog, dan heb je een verbaasde blik. Teken je ze te laag, lijk je boos. Het kan helpen je uitstraling te verbeteren door ze goed bij te tekenen. Maar hoe doe je dat dan? Met deze handleiding heb jij in een handomdraai de perfecte wenkbrauw.

Download de handleiding

Mijn adviesconsulten zijn altijd gratis, je boekt eenvoudig online jouw afspraak.

Afspraak maken

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.