Dit is een afbeelding waarbij een wenkbrauw wordt voorzien van permanente make-up met een microblading handstuk, wenkbrauw en eyeliner actie menopauze

Nieuwe techniek voor wenkbrauw correctie

10 april 2017

Om dunne of onregelmatige wenkbrauwen nog efficiënter te corrigeren, maakt Permanent Mooi gebruik van een nieuwe techniek uit China. Dit heet microblading.

Wenkbrauw correctie met permanente make-up

Met deze nieuwe techniek voor wenkbrauw correctie worden 12 heel fijne naaldjes, in een houder geklemd en geslepen tot een mesje, in inkt gedrenkt en daarmee wordt erg ondiep in de huid onder de wenkbrauw gesneden. Op die manier wordt een restje pigment als het ware ónder de wenkbrauwhaartjes achtergelaten, wat zorgt voor een nóg natuurlijker resultaat. Je ziet het verschil helemaal niet meer tussen de eigen haartjes en de bijgetekende, onderhuidse pigmenthaartjes. Deze microblading techniek is zo verfijnd dat de wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden zijn.

Voordelen nieuwe techniek voor wenkbrauw correctie

  • Nog onzichtbaarder en natuurlijker resutaat
  • De techniek is zelfs bij een erg dunne huid te gebruiken
  • Ook mensen met blond haar zijn nu verzekerd van een erg natuurlijk, onopvallend resultaat
  • De huid wordt zo min mogelijk getraumatiseerd en je hebt na de behandeling totaal geen last meer van irritaties
  • Bovendien worden er bij deze techniek nieuwe pigmenten uit Nederland gebruikt die na verloop van tijd veel minder verkleuren, zodat je bijgewerkte wenkbrauwen er langer mooi blijven uitzien

Prachtige, symmetrische, en natuurlijk ogende wenkbrauwen verzekerd!

De microblading techniek voor permanente make-up wenkbrauwen is zelfs bij een erg dunne huid toepasbaar. Cliënten met blond haar zijn bij mij verzekerd van een natuurlijk resultaat. En deze verfijnde techniek is ook zeer geschikt voor het aanbrengen van permanente make-up op de oudere huid.

De irritatie van de huid is bij microblading zeer beperkt en dat voorkomt dat de onderhuidse tekening uitloopt.

Jij wilt hebt wel zin in het gemak van een permanent mooie wenkbrauw

Boek NU online  jouw behandeling en ontvang €30 korting!

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.