Blije vrouw afbeelding, grijs haar en heeft ervaringen PMU

Ervaringen PMU

3 februari 2021

De ervaringen PMU wisselt per persoon, salon en wat de verwachting van de klant is. De PMU ervaringen die ik terug krijg in mijn praktijk zijn voornamelijk positief. Want is iemand niet tevreden, soms gaat het anders dan vooraf afgesproken, dan zorg ik ervoor dat de permanente make-up wél zijn doel bereikt. Dus, conclusie, uiteindelijk zijn de ervaringen PMU alleen maar positief.

“Had ik dit maar veel eerder gedaan”, is een uitspraak die ik vaak hoor, wanneer een klant zichzelf in de spiegel bekijkt. En dan ben ik tevreden en de klant gaat blij naar huis.

De rubriek de Vraag van de Maand

Een vraag die me vaak gesteld wordt tijdens de intake, het adviesconsult of als ik vertel over mijn beroep, is

“Ben ik te oud voor permanente make-up?”

In de rubriek ?‍♀️ de Vraag van de Maand geef ik in een vlog het antwoord. En als aanvulling daarop: Je bent zo oud als je je voelt. Dat is een tegeltjeswijsheid. En als je daar vanuit gaat, dan haalt PMU juist het mooiste in jou naar boven. Waarom zou je dan te oud zijn? Het gaat om wat jij voelt. En wanneer PMU jezelf een jonger gevoel geeft, voel je je ook vitaler. Je wordt blij van je spiegelbeeld, waarom zou je dan niet voor een behandeling gaan?

Je bent slechts enkele handelingen verwijderd van de mooiste meest blije zelf!

Hoe fijn is dat?!

Met slechts enkele handelingen, een paar behandelingen haal ik het mooiste in jou naar boven. Je leest het ook in het verhaal van Iris. Je bent helemaal niet te oud, sterker nog, het maakt juist jaren jonger, zo is haar ervaring.

De tijd terug

Ik ben professional permanente make-up (geen schoonheidsspecialiste) en ik zet bij jou de tijd een tikje terug. Ik restaureer mensen op een natuurlijke manier. Zorgvuldig met perfecte apparatuur en verfijnde technieken. Dat mensen tevreden zijn en de behandeling als positief ervaren vind je terug in de klantverhalen.

Je bent nooit te oud om jong te zijn!

Dan heb ik er nog een mooie spreuk: Je bent nooit te oud om jong te zijn! Als deze tegeltjeswijsheid je op het lijf is geschreven, ben je nooit te oude om te leren, nooit te oud om het mooiste in jezelf naar boven te halen, nooit te oud om nieuwe wegen in te slaan en dingen anders te gaan doen.

Bel me voor advies

Wanneer je PMU of medische tatoeage overweegt, aarzel dan niet en bel me rechtstreeks voor advies ➡️ +31 6 13 22 31 31.

Want ik mag je wel adviseren, maar nog niet behandelen. Juist nu heb ik de tijd. Loop je me mis? Spreek een boodschap in en ik bel je direct terug.

Op YouTube en Instagram vind je de Rubriek De Vraag van de Maand. Wordt abonnee, volg mij en mis niets meer.

Ik schrijf me in!

Zo blijf ik op de hoogte van de Covid-19 maatregelen en wanneer ik een behandeling kan inplannen.

Inschrijven voor de nieuwsmail

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.