Breiboezem

??Ken jij dit al? Een breiboezem? ??‍♀️

21 oktober 2021

Dat is een uitwendige borstprothese. Vrijwilligers breien borstprotheses voor vrouwen die geen reconstructie kunnen of willen.
Het is 100% katoen en geheel met de hand gebreid ?? En #gratis te bestellen!
Meer dan 10.000 vrouwen dragen er één.
Ik kende het niet, ik heb er geen nodig, maar ik maak me ? voor vrouwen met borstkanker, zeker in deze maand, oktober, aandacht voor borstkanker. Dus besteed ik ook aandacht aan dit soort mooie initiatieven. ??

In mijn praktijk … ??
Ach, bekijk het filmpje dan hoor en zie je het gesprek met Wendy Verweij, dan weet je alles over de stichting Breiboezem en de speldjes die ik uitdeel.
Zo hoop ik dat steeds meer vrouwen weten van de breiboezem als uitwendige borstprothese. ???

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.