Permanente make-up biedt uitkomst voor mensen met Parkinson

Permanente make-up is uitkomst bij Parkinson

6 december 2021

Permanente make-up, PMU ofwel cosmetische tatoeage is zo populair, het aantal mensen met permanente make-up is de afgelopen decennia flink gestegen. Natuurlijk is het een handige oplossing die veel comfort, tijdsbesparing en gemak biedt, zoals bijkleuren van lippen, lipcontouren, permanente make-up eyeliner of haartjes bij de wenkbrauwen. Maar het zetten van permanente make-up als opmaken niet meer lukt, zoals bij mensen met de ziekte van Parkinson, is minder bekend. Permanente make-up is een uitkomst voor mensen met Parkinson en bij vele andere ziekten of klachten.

Permanente make-up is een uitkomst voor mensen met Parkinson, reuma of allergie

Niet alleen voor mensen met de ziekte van Parkinson is permanente make-up een uitkomst, ook voor mensen met reuma, een auto-immuunziekte waardoor haargroeiproblemen ontstaan of bij een huidallergie. De andere veel genoemde voordelen, dat uitlopende mascara tot verleden tijd behoort of handig tijdens het sporten en altijd op je mooist, die kennen we inmiddels. Daarnaast zie ik steeds meer mensen in mijn praktijk voor de camouflage van littekens of zonneschade.

Review cliënt met ziekte van Parkinson

En wat is er meer waard dan een ervaring van een tevreden cliënt, die met de ziekte van Parkinson kampt.

Dé oplossing voor mij, door mijn Parkinson tril ik teveel.

Ik ben 79 jaar en heb voor mijn Parkinson een fijne oplossing gevonden met permanente make-up. Ik werd er zo zenuwachtig als ik me probeerde op te maken. Omdat ik zo tril, deed Ik het alleen nog maar voor een speciale gelegenheid. Niet dat ik zo’n ijdeltuit ben maar ik heb geen wenkbrauwen en een lijntje onder mijn ogen maakt dat ze zeggen dat ik er nog goed uit zie. Ik had het opgegeven om het iedere dag te doen. Ik kon het niet meer zelf en ik was ook nog eens verdrietig over het resultaat. Make-up zo eenvoudig is dat niet. Inmiddels brengt mijn dochter me 1 maal per jaar naar Janny die ontvangt ons dan met koffie en een uurtje later komt mijn dochter me weer ophalen. Ieder jaar werkt Janny wat bij zodat we het een beetje verdelen. Ik heb hiermee ook een leuk cadeau om te vragen voor mijn verjaardag: een cadeaubon van Permanent Mooi.”

Meer reviews

In het vlogje deel ik mijn ervaring wat permanente make-up betekent voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Wil jij meer informatie?

Boek online een gratis telefonisch adviesconsult.
Of ben je overtuigd en zie je alle voordelen van permanente make-up? Maak dan die afspraak online en ontvang €30 korting!

Online afspraak maken

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen, 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.