Dit is een foot van een hals, dichtbij genomen. Een hals van een vrouw, ze heeft witte vlekken, zonneschade. Ook dat kan worden weggewerkt bij Permanent Mooi. Litteken inkleuren

Zonneschade op je huid door verbranding

6 november 2020
In het verleden smeerden we minder en dat had verbranding door de zon tot gevolg. De huid was regelmatig verbrand na een dagje strand. Zonneschade op je huid door verbranding kan dan ontstaan.

☀️ En als de zon zich vaker liet zien, dan waren we helaas vaker achter elkaar stevig verbrand. Dat is echt slecht voor de huid, weten we inmiddels door alle onderzoeken. Speciale zonnebrandcrème smeren om zonneschade te voorkomen was gewoon minder gebruikelijk, vroeger …

En daarom kan jij nu last hebben van zonneschade op je huid door verbranding. Witte vlekken zie je juist in de zomer extra goed. Op je benen, armen en in je gezicht. Dat willen we niet en dat hoeft ook niet meer. Door te smeren en door te herstellen met PMU.

Herfst is het testmoment voor PMU

De herfst is hét moment om de kleuren en kleurschakeringen voor permanente make-up te bepalen. Tijd om te testen welke kleuren bij jouw huid passen, dat is een testpatch. Na de test kiezen we de beste kleur. Vervolgens ga ik aan de slag om kleur aan te brengen, zodat je de lente klaar bent voor de zomer. ☀️ Meestal heb je 2 of 3  behandelingen nodig om de witte vlekken weg te werken.

Wil jij weten hoe ik je kan helpen jouw witte vlekken weg te werken?

Neem dan contact met mij op.

Zonneschade op je huid door verbranding

Tegenwoordig heb ik in de praktijk meerdere mogelijkheden om Zonneschade te verbeteren en minder zichtbaar te maken. Zoals permanente make-up. Jij wilt wellicht wel permanente make-up, maar ben je wel geschikt? Doe dan deze eenvoudige test. Na 15 vragen weet jij het antwoord!

Let op! Extra jubileumaanbieding

€ 30,- korting

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt…

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.