Verbranding door zon, zonneschade geeft witte vlekken op je huid

6 november 2020
In het verleden smeerden we minder en dat had verbranding door de zon tot gevolg. De huid was regelmatig verbrand na een dagje strand.

☀️ En als de zon zich vaker liet zien, dan waren we helaas vaker achter elkaar stevig verbrand. ? Dat is slecht voor de huid, weten we nu… Speciale zonnebrandcrème smeren om zonneschade te voorkomen was gewoon minder gebruikelijk, vroeger …

En daarom heb jij nu last van zonneschade. ? Witte vlekken zie je juist in de zomer extra goed. Op je benen, armen en in je gezicht. Dat willen we niet en dat hoeft ook niet meer. Door te smeren en door te herstellen met PMU.

Herfst is het testmoment voor PMU

De herfst is hét moment om de kleuren en kleurschakeringen voor permanente make-up te bepalen. Tijd om te testen welke kleuren bij jouw huid passen, dat is een testpatch. Na de test kiezen we de beste kleur. Vervolgens ga ik aan de slag om kleur aan te brengen, zodat je de lente klaar bent voor de zomer. ☀️ Meestal heb je 2 of 3  behandelingen nodig om de witte vlekken weg te werken.

Wil jij weten hoe ik je kan helpen jouw witte vlekken weg te werken?

Neem dan contact met mij op.

Twijfel je of je geschikt bent voor permanente make-up? Doe dan deze eenvoudige test. Na 15 vragen weet jij het antwoord!

Let op! Extra jubileumaanbieding

€ 30,- korting

Terug naar overzicht