litteken tattooe, medische tatoeage, camouflage littekens

Littekens camoufleren met een litteken tattoo

4 april 2024

Medische tatoeage voor een nieuwe kans en meer zelfvertrouwen

Heb je last van een litteken waar je je aan stoort? Een litteken kan blijvend een nare herinnering zijn aan bijvoorbeeld een ongeluk of een operatie. Liever wil je deze verbergen voor de buitenwereld en voor het zelfvertrouwen en het litteken camoufleren. Dan is een medische tatoeage wellicht de oplossing waar je naar op zoek bent. Been litteken is veel meer dan een fysieke zichtbaar ‘oneffen’ huid. Het kan een deuk maken in je zelfvertrouwen en soms zelfs zodanig dat je dagelijks functioneren erdoor wordt beïnvloed. Er is veel mogelijk met permanente make-up, in het geval van een litteken tattoo noem je het medische tatoeage.

Maak een afspraak voor een gratis consult

Ieder litteken is anders, dat komt door hoe het litteken is ontstaan en hoe het genezingsproces is verlopen. Dus voordat jij die afspraak maakt voor een litteken tattoo is het zinvol om online een afspraak te maken en te bespreken wat de bedoeling is. Het kan ook zijn dat het litteken nog niet gecamoufleerd kan worden, omdat het nog niet volledig hersteld is. Op de website vind je veel over littekens, Inkleuren van littekens, de stadia en soorten littekens. Bedenk dat ik voor je klaar sta om je te begeleiden naar een oplossing waar je blij mee bent.

Ben je klaar om littekens te transformeren?

Boek eenvoudig online een gratis telefonisch consult

Een natuurlijke benadering voor een mooi resultaat

Als het eenmaal zover is bepalen we kleur en kleurschakeringen, pigmenten die passen bij jouw huidskleur. Het doel is een zo natuurlijk mogelijke oplossing zodat het litteken en de tattoo niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Tijdens de behandeling vertel ik wat ik doe, hoe ik het doe en waarom. We nemen de tijd ervoor. Ook het zetten van de tattoo werkt voor veel klanten helend. Het streven is om met de gekozen pigmenten zo natuurgetrouw mogelijk te camoufleren. Zo werk ik ook bij het maken van een nieuwe tepelhof na borstkanker en borstreconstructie.

Meer dan alleen littekens

Verder komen steeds meer mensen bij Permanent Mooi voor andere huidaandoeningen die ook littekens (fysiek en mentaal) kunnen achterlaten. Denk hierbij aan camouflage van vitiligo, alopecia permanente make-up, striae en zelfs brand- en snijwonden. Wat je situatie ook is, ik help je graag bij camouflage en het herwinnen van je zelfvertrouwen.

Litteken op achterhoofd man behandeling, dermopigmentatie, dermatografie, medische tatoeage, inkleuren van littekens
Litteken achterhoofd man kan worden gecamoufleerd met medische tatoeage

Geduld voor het beste resultaat voor een litteken tattoo

Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert afhankelijk van de aandoening en de grootte van het te behandelen gebied. Vaak zit er een pauze van 8 weken tussen de behandelingen, zodat je huid de tijd heeft om te herstellen en het pigment goed kan opnemen.

Neem jij de eerste stap naar zelfvertrouwen?

Maak een afspraak voor een gratis telefonisch videobel consult.

Ontdek hoe een medische tatoeages je kunnen helpen je littekens te camoufleren en je zelfvertrouwen te herstellen.

Ja ik geef mezelf een kans en een nieuw begin

Neem die eerste stap naar zelfvertrouwen

Wacht niet langer met het verbeteren van je zelfbeeld. Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk consult en ontdek hoe onze medische tatoeages je kunnen helpen je littekens te camoufleren en je zelfvertrouwen te herstellen. Geef jezelf de kans op een nieuw begin en stap vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Terug naar overzicht

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.