U bent bij mij in de getrainde handen als permanent make-up specialist.

Over mij

Benieuwd naar reviews van mijn cliënten, met wie ik samenwerk, wat het laatste nieuws is op het gebied van permanente make-up en meer? U leest hier alles over Permanent Mooi. De permanente make-up specialist met praktijken in Den Bosch (NL) en Kalmthout (BE) sinds 2005. Een praktijk waarbij uitsluitend behandelingen worden uitgevoerd voor permanente make-up en medische tatoeages. Waarbij dit specialisme ook echt een specialisme is en blijft.

Permanent Mooi staat voor een uitstekende service en respect voor uw privacy. Wij behandelen u professioneel én discreet. Bovendien ontvangen we u in een bijzonder stijlvol medisch kader.

Janny Hanegraaf, de drijvende kracht achter Permanent Mooi, genoot tal van opleidingen bij gereputeerde vakmensen en specialisten in Permanente Make-up in Europa. Janny heeft niet alleen een onderwijs achtergrond als docent Omgangskunde / Gezondheidskunde maar leidde ook 12 jaar haar eigen reclamebureau met tal van creatieven. Ze weet dus perfect het cosmetische, medische en esthetische aspect met elkaar te combineren.