"Al sinds mijn geboorte twee lelijke pigmentloze vlekken op mijn benen.. Een verbluffend resultaat. Mijn benen zullen deze zomer zeker te zien zijn!"
Ben jij geschikt voor permanente make-up?
Doe de QUIZ!

Inkleuren van littekens

De ene huid heelt mooier dan de andere. In het geval van huid waar het pigment uit is verdwenen (gedepigmenteerde huid) biedt het inkleuren van littekens middels medische pigmentatie een fantastische uitkomst. Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door een passende huidskleur valt het veel minder op.

Ik behandel:

  • Littekens van een facelift
  • Littekens na een borstverkleining
  • Littekens door brandwonden
  • Littekens na operaties of ongevallen (schaafwonden, hechtingen, etc.)
  • Pigmentvlekken middels inkleuring
  • Littekens in gezichtsbeharing
  • Hazenlip correcties

Dankzij de ingenieuze dermo-pigmentatietechniek kan ik littekens verbeteren. Is het litteken niet meer te optimaliseren qua structuur, pas dan voeg ik kleurpigment toe. Ik houd rekening met de winter- en zomerkleur van de huid.
Het resultaat? Een litteken dat vrijwel onzichtbaar is. Dat komt je welzijn ten goede!

Wil je weten hoe een behandeling verloopt, klik dan hier voor de omschrijving van de procedure. Je vindt handige tips om te weten voordat je de behandeling start. Heb je toch nog vragen, vul dan het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Zelf bellen mag natuurlijk altijd.

Hazenlip correctie

Met behulp van de juiste kleur vul ik het pigmenttekort in de huid aan. Zo krijgen je lippen weer een natuurlijke kleur en vorm.

Het litteken van een geopereerde hazenlip kan de kwaliteit van je leven beïnvloeden en daarin kan ik veel voor je betekenen. De resultaten zijn spectaculair. Cliënten die ik heb geholpen, zijn erg blij en tevreden.

Bij een hazenlip (schisis) wordt vaak heel jong en succesvol geopereerd. Toch komt het voor dat de bovenlip niet mooi van vorm is. Vaak ontbreekt de cupidoboog, het ‘hartje’ van de lip, of is deze niet symmetrisch.