"Al sinds mijn geboorte twee lelijke pigmentloze vlekken op mijn benen.. Een verbluffend resultaat. Mijn benen zullen deze zomer zeker te zien zijn!"

De ene huid heelt mooier dan de andere. In het geval van een gedepigmenteerde huid (een huid waar het pigment uit is verdwenen) biedt het inkleuren van littekens middels medische pigmentatie een fantastische uitkomst. Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door de juiste pigmentatie valt het veel minder op.

Behandelingen van:

  • Littekens van facelift.
  • Littekencorrectie na borstverkleining.
  • Littekencorrectie na brandwonden.
  • Littekencorrectie na operaties of ongevallen (schaafwonden, hechtingen, etc.).
  • Het inkleuren van pigmentvlekken.
  • Littekens in gezichtsbeharing
  • Hazenlip correctie

Dankzij onze ingenieuze dermopigmentatietechniek wordt het litteken verbeterd. Als het litteken niet meer te verbeteren is qua structuur pas dan voegen we kleurpigment toe. We houden rekening met de winter- en zomerkleur van de huid. Het resultaat? Een litteken dat vrijwel onzichtbaar is. En dat komt uw welzijn ten goede!

Wilt u weten hoe de behandeling verloopt, klik dan hier voor de omschrijving van de procedure. Er staan tips die handig zijn om te lezen voordat u de behandeling start. Hebt u toch nog vragen, vul dan het contactformulier. We bellen u dan zo snel mogelijk. Zelf bellen mag natuurlijk ook.

Hazenlip correctie

Met behulp van de juiste pigmentatie kleur vullen we het pigmenttekort in de huid aan. Zo krijgen de lippen weer een natuurlijke kleur en vorm.

Het litteken van een geopereerde hazenlip kan de kwaliteit van uw leven erg beïnvloeden en daarin kunnen wij veel voor u betekenen. De resultaten zijn spectaculair. De cliënten die we hebben geholpen, zijn zeer tevreden.

Bij een hazenlip (schisis) wordt er al heel jong en meestal met veel succes geopereerd. Het kan echter gebeuren dat de bovenlip niet mooi is gevormd. Vooral de cupidoboog, het ‘hartje’ van de lip, ontbreekt vaak of is niet symmetrisch.