"Al sinds mijn geboorte twee lelijke pigmentloze vlekken op mijn benen.. Een verbluffend resultaat. Mijn benen zullen deze zomer zeker te zien zijn!"

Inkleuren van littekens, ja dat kan

Kan je een litteken inkleuren is een vraag die vaak wordt gesteld. Ja, ik kan de littekens die je het liefst niet hebt of waar je last van hebt inkleuren. Het litteken wordt bijna onzichtbaar dankzij mijn werkwijze en toegepaste techniek.

Wanneer het pigment van je huid is verdwenen door een litteken, een gedepigmenteerde huid, is medische cosmetica een fantastische uitkomst. Het originele litteken is er nog wel, maar door een passende huidskleur erop getatoeëerd valt het veel minder op.

Ik behandel littekens
  • van facelift
  • na borstverkleining
  • door brandwonden
  • na operatie of ongeval zoals schaafwonden en hechtingen
  • door pigmentvlekken
  • in gezichtsbeharing
  • na hazenlipcorrectie

Dermo-pigmentatietechniek

Ik kan littekens verbeteren met de uiterst zorgvuldige en detaillistische dermo-pigmentatietechniek. Daarbij zorg ik dat ik met voldoende kleur en kleurschakeringen aan de slag ga om zo rekening te houden met bijvoorbeeld de winter- en zomerkleur van de huid. Zo krijg je een zo natuurlijk mogelijke uitstraling.

Een litteken dat vrijwel onzichtbaar is en een natuurlijke uitstraling heeft? Dat bedenk je misschien niet, maar dat is écht het resultaat. Je voelt je daarna stukken beter en dat komt je welzijn ten goede.
Janny Hanegraaf

Ik begrijp dat je vooraf meer wilt weten en mij wilt leren kennen. Een medische tatoeage doe je niet zomaar en dat laat je niet zomaar doen. Ik ben professional in permanente make-up (PMU), ik teken en restaureer mensen. In mijn praktijk worden alleen PMU behandelingen gegeven. Lees meer over mij en mijn praktijk of maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesconsult.

Hazenlipcorrectie

Een hazenlip kan al op jonge leeftijd succesvol worden gecorrigeerd. Maar lang niet altijd is het resultaat symmetrisch en natuurlijk van kleur. Vaak ontbreekt de cupidoboog, het ‘hartje’ van de lip, of is deze niet symmetrisch.

Mijn doel is de lippen die natuurlijke kleur en symmetrische vorm terug te geven. Dat doe ik door onder andere het pigmenttekort in de huid aan te vullen met zorgvuldig gekozen veilige pigmenten.

De resultaten zijn spectaculair en dat kun je terugvinden in de reviews.