Lees onze nieuws blog en kom achter leuke en interessante feitjes, weetjes en ontwikkelingen op het gebied van permanente make-up en medische cosmetica.
26
apr

Permanent Mooi is een samenwerkingsverband aangegaan met dr. Wouter Peeters van de Borstkliniek AZ Klina in het Belgische Brasschaat.

Na borstoperaties die worden uitgevoerd in de Borstkliniek, worden tepels en tepelhoven
voortaan door Permanent Mooi getatoeëerd. De Borstkliniek is een samenwerking met Permanent Mooi aan gegaan vanwege de buitengewoon mooie resultaten die Permanent Mooi boekt met haar tepel- en tepelhoftatoeages. Om de tepel- en tepelhoftatoeages zo realistisch mogelijk te laten lijken, creëert Permanent Mooi namelijk een 3D-effect. Daardoor komt de tatoeage héél dicht in de buurt bij een echte tepel.

“Door de tepel- en tepelhof zo realistisch mogelijk te ‘restaureren’, leveren we een belangrijke bijdrage aan het zelfvertrouwen van mensen,” aldus Janny Hanegraaf, drijvende kracht achter Permanent Mooi. “Dat geldt ook voor andere littekenbewerkingen. Het is fantastisch dat een gerenommeerd instituut als de Borstkliniek met ons gaat samenwerken. Een mooie erkenning van onze technieken en vakbekwaamheid!”

Voor meer informatie:
borstkliniek-voorkempen