Tips

Bij permanente make-up dient u rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten.

Overweegt u om een permanente make-up behandeling te ondergaan? Lees dan onze informatie, tips en nazorg zorgvuldig even door.

De eerste dagen

  • Onmiddellijk na de behandeling met permanente make-up kan de huid lichtjes zwellen. Die zwelling verdwijnt heel snel.
  • Doordat er pigment in de huid wordt aangebracht, kunnen er zich ook kleine, nauwelijks zichtbare velletjes Verwijder ze niet zelf. Ze zullen vanzelf loskomen.
  • U maak zich de eerste dagen na de behandeling best niet op met gewone make-up op de plaats waar permanente make up is geplaatst. Gebruik de meegekregen zal 2 x per dag en spoel elke dag 1 x voorzichtig af behalve de eerste 2 dagen. Meestal is het volledig genezen tussen de 5 -10 dagen

Kleurintensiteit

De eerste dagen na de behandeling zijn uw lippen, ogen of wenkbrauwen heel wat donkerder dan gevraagd. Om tot het gewenste resultaat te komen, wordt elke kleur immers bewust wat donkerder gepigmenteerd. Het is dus belangrijk uw permanente make-up niet vlak voor een belangrijke gelegenheid te laten aanbrengen.

Vermijd water en zon

Om hygiënische redenen mag u tot acht dagen na de behandeling niet in de sauna, het zwembad of de zee. Houd hiermee rekening bij het plannen van uw vakantie. Zolang de huid niet volledig is hersteld, zijn de pigmenten zeer gevoelig voor UV-licht. U mag dan ook tot acht dagen na de behandeling niet onder de zonnebank of gelaatsbruiner. UV licht is zowiezo niet goed voor uw huid en dus ook niet voor uw permanente make up

Het verwijderen van permanente make-up

Wenst u uw permanente make-up te laten verwijderen of corrigeren? Dat kan met behulp van onze speciale correctievloeistof. Om permanente make-up volledig te verwijderen, zijn evenwel meerdere behandelingen nodig. Informatie hierover kunt u krijgen tijdens een kosteloze consultatie voor correctiebehandelingen.