Klanten vertellen

Het welzijn van de client staat bij ons boven alles.

Benieuwd wat onze cliënten van ons vinden? Bekijk dan hier in de reviews wat hun ervaring was na een of meerdere Permanent Mooi behandelingen.

Het resultaat is verbluffend

Mensen hebben complexen zo ik dus ook. Mijn leven lang heeft het me gestoord dat ik dunnen lippen had. In het verleden had ik het al eens laten tatoeëren maar dat was geen succes. Begin dit jaar besloot ik het toch nog elders het eens te gaan proberen. Ik ben gaan googlen en kwam bij Janny terecht. In ons telefoongesprek kreeg ik meteen een goed gevoel en heb ik mijn eerste afspraak bij haar gemaakt. Wel voor mij 1.5 uur rijden maar dat had ik er graag voor over. Ben 3 x bij Janny geweest en het resultaat is verbluffend. Precies wat ik wilde. Mooie natuurlijke roze lippen. Dank je wel Janny.M. de Moor

M. uit ‘s-Hertogenbosch

Janny heeft op een mooie natuurlijke manier m’n wenkbrauwen ‘getekend’. M’n gezicht is hierdoor sprekender. Nog een leuk pluspunt: ik hoef ze zelf niet meer bij te werken (scheelt toch een uur per week, haha). Kortom (een behandeling bij) Janny is een aanrader!!M. uit 's-Hertogenbosch

Mensen die me al een tijdje niet meer hebben gezien, zeggen vaak dat ik er goed uitzie.

Ik heb dikke wenkbrauwen, maar de haartjes zijn bijna wit, dus je ziet ze nauwelijks. Ook mijn wimpers zijn heel licht van kleur, waardoor mijn ogen niet goed uitkomen. Zonder make-up voel ik me naakt en aangezien ik graag altijd een beetje ‘aangekleed’ ben, leek permanente make- up me ideaal. Mijn lippen en ogen heb ik een jaar geleden laten doen, mijn wenkbrauwen zes maanden geleden. Daarvoor kleurde ik ze altijd bij met een mix van bruine en grijze verf. De kleur verdween meestal snel, behalve dan die keer dat ik de verf er iets te lang op liet en ik plots ‘Brezjnev- wenkbrauwen’ had. Niet lang daarna besloot ik ook permanente make-up te nemen voor mijn wenkbrauwen. Het is zo’n luxe dat ik me niet meer uitgebreid hoef te de maquilleren. Mensen die me al een tijdje niet meer hebben gezien, zeggen vaak dat ik er goed uitzie. Waaraan dat ligt, kunnen ze meestal niet zeggen. Gelukkig, want dat was ook de bedoeling.Danielle (48, doktersassistente)

Ik ben blij dat het bij mij zo mooi gelukt is.

Mijn ogen zijn de laatste jaren flink achteruitgegaan, waardoor het altijd maar moeilijker werd om mij op te maken. Eye- liner aanbrengen, lukte niet meer. Soms was het lijntje te dik, soms te dun… Daarom besloot ik twee jaar geleden om voor permanente eyeliner te gaan. Via mijn schoonheidsspecialiste kwam ik bij Janny Hanegraaf van Permanent Mooi terecht om een subtiel lijntje te zetten. Drie maanden geleden heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen. Aanvankelijk tekende ik ze zelf bij met een potlood, maar toen werd dat plots nergens meer verkocht. En als ik mijn wenkbrauwen bijtekende met poeder en een malletje, kwam dat heel fake over. Toen ik hoorde dat Janny een nieuwe techniek had, was de beslissing snel genomen. De meeste mensen reageren heel verrast als ik zeg dat ik permanente make-up heb. Je moet dan ook al heel dichtbij komen om het te zien. Ik ontmoet wel eens vrouwen met wenkbrauwen die verkeerd zijn bijgetekend of met een opvallend bruin lijntje rond hun lipcontouren en dan ben ik blij dat het bij mij zo mooi gelukt is.Anny (47, secretaresse)

Weer lippen om te zoenen

Toen ik in mijn menopauze kwam, merkte ik dat mijn lippen lichter en dunner werden en ook mijn wenkbrauwen hun volume verloren. Omdat ik me niet meer aantrekkelijk voelde, klopte ik bij Permanent Mooi aan. Janny slaagde erin me weer mooi te doen voelen zonder plastische chirurgie. Ik koos voor een permanente lipliner waardoor mijn lippen meer kleur en volume kregen, een smaragdgroene dunne eyeliner, en extra haartjes tussen mijn wenkbrauwen dankzij de hairstroke-techniek. Mijn gezicht straalt weer en ik ook.V.S. uit W.

Mijn man vindt het prachtig!

Ik ben erg tevreden over de permanente eyeliner die je bij me geplaatst hebt. Het is echt een succes, want ik krijg er voortdurend complimentjes over. Zelfs mijn man – die normaal gezien altijd tegen make-up is – vindt het mooi. Bedankt voor de goede zorgen!R.M. uit K.

Een sprekende oogopslag, altijd en overal

Ik zwem, tennis en fitness wekelijks om in vorm te blijven. Helaas kamp ik na een intensieve training vaak met uitgelopen mascara en oogschaduw. Daarom koos ik voor een permanente eyeliner van Permanent Mooi waarbij bruine puntjes gepigmenteerd werden tussen mijn wimperhaartjes. Zo heb ik altijd sprekende en perfect opgemaakte ogen met een volle, natuurlijke oogopslag, ook tijdens en onmiddellijk na het sporten!A.T. uit E.

Geen opgezwollen ogen, een prachtig resultaat

Dag Janny, ik wil je heel graag bedanken voor het puike werk dat je levert. Ik ben dan ook ongelooflijk tevreden dat ik mijn wenkbrauwen bij jou onder handen heb laten nemen. Geen pijn, geen opgezwollen ogen… en een mooi resultaat. Ik maak graag nog een nieuwe afspraak voor de finishing touch.H.V.H. uit K.

Opnieuw een natuurlijke gelaatsexpressie

Twee jaar geleden onderging ik een chemokuur. Na een aantal pijnlijke maanden verloor ik mijn haar én mijn wenkbrauwen. Gelukkig overwon ik mijn ziekte. Na een tijdje kwam mijn hoofdhaar terug. Mijn wenkbrauwen groeiden echter niet meer. Het leek wel alsof mijn gezicht geen uitdrukking meer had. Bovendien voelde ik me naakt en erg ongemakkelijk. Maar Permanent Mooi gaf me opnieuw wenkbrauwen én een natuurlijke gelaatsexpressie. Ik voel me nu weer gelukkig én compleet.K.V. uit M.

Dé oplossing voor mij, door mijn Parkinson tril ik teveel.

Mevrouw W is 79 jaar en heeft met haar parkinson een fijne oplossing gevonden met Permanente make-up. Ik werd er zo zenuwachtig als ik me probeerde op te maken. Omdat ik zo tril, deed Ik het alleen nog maar voor een speciale gelegenheid. Niet dat ik zo’n ijdeltuit ben maar ik heb geen wenkbrauwen en een lijntje onder mijn ogen maakt dat ze zeggen dat ik er nog goed uit zie. Ik had het opgegeven om het iedere dag te doen. Ik kon het niet meer zelf en ik was ook nog eens verdrietig over het resultaat. Make-up zo makkelijk is dat niet. Inmiddels brengt mijn dochter me 1 maal per jaar naar Janny die ontvangt ons dan met een koffie en een uurtje later komt mijn dochter me weer halen. Ieder jaar werkt Janny wat bij zodat we het een beetje verdelen. Ik heb hiermee ook een leuk cadeau om te vragen voor mijn verjaardag: een cadeaubon voor mijn permanente make-up.Mevrouw W

Bedankt Janny voor je professionele en zeer vriendelijke aanpak!

Bedankt Janny voor je professionele en zeer vriendelijke aanpak! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat ivm permanente eyeliner. Het blijft mooi zitten, bedankt!Eleonora