Klanten vertellen

Het welzijn van de cliënt staat boven alles.

Benieuwd wat onze cliënten vinden? Bekijk dan in de reviews wat hun ervaring is na één of meerdere Permanent Mooi behandelingen.
Mijn man heeft een nieuwe vrouw

Zo vlak voor weer een lockdown in België, koos Nadia toch voor de tepeltatoeage. “Mijn man heeft een nieuwe vrouw,” riep ze uit toen ze in de spiegel keek.

Ze is ontzettend blij, haar ziekteproces loopt ten einde. Inmiddels zit ze al een jaar thuis en mocht al die tijd niet werken in het verzorgingshuis. Ze heeft nog geen vaccinatie tegen Covid-19 ontvangen en dus is werken in een verzorgingshuis voor haar te risicovol. Twee jaar duurde het hele proces en bijna is het zover dat ze weer aan het werk mag. Ze kan haar geluk niet op! Ze is blij en dankbaar met de fantastische borstreconstructie, gemaakt door dokter Wouter Peeters. Haar ogen fonkelen, ze is weer af en voelt zich geheeld. Dat is de grootste dankbaarheid die ik mag ontvangen na het tekenen van haar tepeltatoeage.

Nadia
Wij zijn er super blij mee.

Wij zijn er super blij mee. Nu kan men weer zeggen: amai je wenkbrauwen zijn zo mooi geëpileerd 😜😜
(ons geheimpje 😜) En het is zo goed gedaan dat niemand het verschil ziet. Echt TOP.👍👍👍

Rien en Heidi
Ik ben heel erg tevreden!

Mijn permanente eyeliner boven en onder opgefrist en mooie permanente wenkbrauwen gezet!!
Ik ben heel erg tevreden!!

Ans
Alleen maar positieve reacties

Ik ben vanmorgen heel blij geworden van mijn nieuwe wenkbrauwen! Het ziet eruit alsof het goed aan het genezen is dus ik ben vooral heel benieuwd hoe het eruit ziet als het volledig genezen is. Ik heb er in ieder geval alleen maar positieve reacties op gekregen, dus nogmaals heel erg bedankt!

Jaleesa
Live verslag ervaring
Saskia
Ik straal weer

Janny is precies zoals haar website en haar werk eruit ziet, maar eigenlijk veel meer, want dat ervaarde ik tijdens de telefoongesprekken en de Whatsapp in haar vrije tijd. Ze neemt de tijd voor je. Ze is zo betrokken tijdens de behandelingen voor de Permanent Mooie wenkbrauwen die ze heeft gemaakt op mijn gezicht.

Janny is een ware kunstenares in haar vak en daarnaast een écht mens die er voor de mensen is. Die meedenkt, meeleeft en vooral en bovenal je megablij en weer trots op jezelf maakt. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe wenkbrauwen die nu niet meer wanhopig kijken en ik kijk ook veel blijer! Mensen denken niet steeds dat ik boos ben als ik even niet lach. Ik lach nu altijd, ook al lach ik niet. Ik straal weer en dat alles dankzij een beetje van mijzelf en heel van Janny!

Ilse
Het resultaat is verbluffend

Mensen hebben complexen zo ik dus ook. Mijn leven lang heeft het me gestoord dat ik dunne lippen had. In het verleden had ik het al eens laten tatoeëren maar dat was geen succes.
Begin dit jaar besloot ik het toch nog elders het eens te gaan proberen. Ik ben gaan googlen en kwam bij Janny terecht.
In ons telefoongesprek kreeg ik meteen een goed gevoel en heb ik mijn eerste afspraak bij haar gemaakt. Wel voor mij 1.5 uur rijden maar dat had ik er graag voor over. Ben 3x bij Janny geweest en het resultaat is verbluffend.
Precies wat ik wilde. Mooie natuurlijk roze lippen.
Dank je wel Janny.

M. de Moor
M. uit ‘s-Hertogenbosch

Janny heeft op een mooie natuurlijke manier m’n wenkbrauwen ‘getekend’. M’n gezicht is hierdoor sprekender. Nog een leuk pluspunt: ik hoef ze zelf niet meer bij te werken (scheelt toch een uur per week, haha). Kortom (een behandeling bij) Janny is een aanrader!!

M. uit 's-Hertogenbosch
Mensen die me al een tijdje niet meer hebben gezien, zeggen vaak dat ik er goed uitzie.

Ik heb dikke wenkbrauwen, maar de haartjes zijn bijna wit, dus je ziet ze nauwelijks. Ook mijn wimpers zijn heel licht van kleur, waardoor mijn ogen niet goed uitkomen. Zonder make-up voel ik me naakt en aangezien ik graag altijd een beetje ‘aangekleed’ ben, leek permanente make-up me ideaal. Mijn lippen en ogen heb ik een jaar geleden laten doen, mijn wenkbrauwen zes maanden geleden. Daarvoor kleurde ik ze altijd bij met een mix van bruine en grijze verf. De kleur verdween meestal snel, behalve dan die keer dat ik de verf er iets te lang op liet en ik plots ‘Brezjnev- wenkbrauwen’ had. Niet lang daarna besloot ik ook permanente make-up te nemen voor mijn wenkbrauwen. Het is zo’n luxe dat ik me niet meer uitgebreid hoef op te maken. Mensen die me al een tijdje niet meer hebben gezien, zeggen vaak dat ik er goed uitzie. Waaraan dat ligt, kunnen ze meestal niet zeggen. Gelukkig, want dat was ook de bedoeling.

Daniëlle (48, doktersassistente)
Ik ben blij dat het bij mij zo mooi gelukt is.

Mijn ogen zijn de laatste jaren flink achteruitgegaan, waardoor het altijd maar moeilijker werd om mij op te maken. Eye-liner aanbrengen, lukte niet meer. Soms was het lijntje te dik, soms te dun… Daarom besloot ik twee jaar geleden om voor permanente eye-liner te gaan. Via mijn schoonheidsspecialiste kwam ik bij Janny Hanegraaf van Permanent Mooi terecht om een subtiel lijntje te zetten. Drie maanden geleden heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen. Aanvankelijk tekende ik ze zelf bij met een potlood, maar toen werd dat plots nergens meer verkocht. En als ik mijn wenkbrauwen bijtekende met poeder en een malletje, kwam dat heel fake over. Toen ik hoorde dat Janny een nieuwe techniek had, was de beslissing snel genomen. De meeste mensen reageren heel verrast als ik zeg dat ik permanente make-up heb. Je moet dan ook al heel dichtbij komen om het te zien. Ik ontmoet wel eens vrouwen met wenkbrauwen die verkeerd zijn bijgetekend of met een opvallend bruin lijntje rond hun lipcontouren en dan ben ik blij dat het bij mij zo mooi gelukt is.

Anny (47, secretaresse)
Weer lippen om te zoenen

Toen ik in de overgang kwam, merkte ik dat mijn lippen lichter en dunner werden en ook mijn wenkbrauwen hun volume verloren. Omdat ik me niet meer aantrekkelijk voelde, klopte ik bij Permanent Mooi aan. Janny slaagde erin me weer mooi te doen voelen zonder plastische chirurgie. Ik koos voor een permanente lipliner waardoor mijn lippen meer kleur en volume kregen, een smaragdgroene dunne eye-liner, en extra haartjes tussen mijn wenkbrauwen dankzij de hairstroke-techniek. Mijn gezicht straalt weer en ik ook.

V.S. uit W.
Mijn man vindt het prachtig!

Ik ben erg tevreden over de permanente eye-liner die je bij me geplaatst hebt. Het is echt een succes, want ik krijg er voortdurend complimentjes over. Zelfs mijn man – die normaal gezien altijd tegen make-up is – vindt het mooi. Bedankt voor de goede zorgen!

R.M. uit K.
Een sprekende oogopslag, altijd en overal

Ik zwem, tennis en fitness wekelijks om in vorm te blijven. Helaas kamp ik na een intensieve training vaak met uitgelopen mascara en oogschaduw. Daarom koos ik voor een permanente eye-liner van Permanent Mooi waarbij bruine puntjes gepigmenteerd werden tussen mijn wimperhaartjes. Zo heb ik altijd sprekende en perfect opgemaakte ogen met een volle, natuurlijke oogopslag, ook tijdens en onmiddellijk na het sporten!

A.T. uit E.
Geen opgezwollen ogen, een prachtig resultaat

Dag Janny, ik wil je heel graag bedanken voor het puike werk dat je levert. Ik ben dan ook ongelooflijk tevreden dat ik mijn wenkbrauwen bij jou onder handen heb laten nemen. Geen pijn, geen opgezwollen ogen… en een mooi resultaat. Ik maak graag nog een nieuwe afspraak voor de finishing touch.

H.V.H. uit K.
Opnieuw een natuurlijke gelaatsexpressie

Twee jaar geleden onderging ik een chemokuur. Na een aantal pijnlijke maanden verloor ik mijn haar én mijn wenkbrauwen. Gelukkig overwon ik mijn ziekte. Na een tijdje kwam mijn hoofdhaar terug. Mijn wenkbrauwen groeiden echter niet meer. Het leek wel alsof mijn gezicht geen uitdrukking meer had. Bovendien voelde ik me naakt en erg ongemakkelijk. Maar Permanent Mooi gaf me opnieuw wenkbrauwen én een natuurlijke gelaatsexpressie. Ik voel me nu weer gelukkig én compleet.

K.V. uit M.
Dé oplossing voor mij, door mijn Parkinson tril ik teveel.

Ik ben 79 jaar en heb voor mijn Parkinson een fijne oplossing gevonden met permanente make-up. Ik werd er zo zenuwachtig als ik me probeerde op te maken. Omdat ik zo tril, deed Ik het alleen nog maar voor een speciale gelegenheid. Niet dat ik zo’n ijdeltuit ben maar ik heb geen wenkbrauwen en een lijntje onder mijn ogen maakt dat ze zeggen dat ik er nog goed uit zie. Ik had het opgegeven om het iedere dag te doen. Ik kon het niet meer zelf en ik was ook nog eens verdrietig over het resultaat. Make-up zo eenvoudig is dat niet. Inmiddels brengt mijn dochter me 1 maal per jaar naar Janny die ontvangt ons dan met koffie en een uurtje later komt mijn dochter me weer ophalen. Ieder jaar werkt Janny wat bij zodat we het een beetje verdelen. Ik heb hiermee ook een leuk cadeau om te vragen voor mijn verjaardag: een cadeaubon van Permanent Mooi.

Mevrouw W

Bedankt Janny voor je professionele en zeer vriendelijke aanpak! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat ivm permanente eye-liner. Het blijft mooi zitten, bedankt!

Eleonora
Complexloos onder de mensen

“Het Instituut Permanent Mooi is er in geslaagd om het zeer zichtbare litteken in mijn achterhoofd (nav een vroegere haartransplantatie) goed te camoufleren via 3 sessies. Dank Janny om de aandacht te schenken aan de keuze van de juiste kleurpigmenten om een geslaagde camouflage te krijgen. Je ingreep laat me toe om opnieuw met kort geschoren haren complexloos onder de mensen te komen.”

J. uit Brussel
Heel, leuke, toffe en positieve reacties gehad.

Fantastisch. Heel, leuke, toffe en positieve reacties gehad. Bij de kapper zagen ze het ook meteen. De kapsters vonden het heel goed gedaan en waren verbaasd dat het er zo mooi bij stond omdat het pas gedaan was. Enkele van hun hebben het ook al laten doen en bij eentje is het helemaal mislukt.

Peggy