Klanten vertellen

Het welzijn van de cliënt staat boven alles.

Benieuwd wat onze cliënten vinden? Bekijk dan in de reviews wat hun ervaring is na één of meerdere Permanent Mooi behandelingen.
Als ik 's morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit!

Zo aan het einde van 2021 kreeg ik een lief bericht van een tevreden klant. Ze had al jarenlang van mij een wenkbrauw. En koos ze ook voor de eyeliner want ze heeft droge ogen en vaak oogontstekingen (blefaritis). In overleg met de oogarts hebben we besloten te behandelen, wel met de voorzorgsmaatregelen (een speciale zalf) om oogontsteking juist te voorkomen na de behandeling.

Nu, met permanente make-up, hoeft ze niet langer een eyeliner te tekenen, dat voorkomt gepruts bij haar kwetsbare ogen en dat scheelt weer ontstekingen.

Dit schreef ze als dank:

“Hallo Janny,

Even een berichtje om je te laten weten dat ik erg blij ben met de streepjes om mijn ogen. Als ik ’s morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit! Dat gevoel had ik al een poosje niet.

Ik wens je gezellige feestdagen en alle goeds voor 2022.”

Anoniem19-12-21
Vrede met mijn lichaam

Na mijn borstamputatie had ik het zeer moeilijk mezelf in de spiegel te bekijken, na de reconstructie was er toch nog iets tekort, Janny beloofde me de kerst op de taart en het werd een mooie tepel na de reconstructie. Ik heb nu terug vrede met mijn lichaam al zal het nooit meer zijn zoals voorheen. Heel erg bedankt Janny.

Nicole17-12-2021
Zeer vriendelijke en aangename dame.

Zeer vriendelijke en aangename dame. Door haar geruststelling heb ik amper iets gevoeld,zeer hygiënisch en vlotte babbel.

Peggy04-11-2021
Een topadres!!

Ik ben heel erg blij dat ik bij jouw mijn wenkbrauwen heb laten doen. Het is mooier geworden dan ik had gedacht. Ik kan het iedereen aanbevelen. De behandeling was erg prettig en is mij meegevallen.

Een topadres!!

Annemie28-10-2021
Nieuwe wenkbrauwen

Ik heb heel lang getwijfeld of ik het zou doen, ik draag nooit make up. Dus permanente make-up zou wel erg drastisch zijn voor mij. Voor het leek voor het oog alsof ik maar 1 wenkbrauw had. Een collega van mij het had permanente make-up laten zetten en ik vond het zo mooi dat ik overstag ging en een afspraak had gemaakt.

Ik was behoorlijk zenuwachtig, maar eenmaal bij Janny kreeg ik het gevoel dat het helemaal goed zou komen. De behandeling was zeker niet pijnlijk. En het is heel mooi geworden. Het was wel erg wennen voor mij maar ik krijg hele positieve reacties. Dus ik heb geen spijt!

Janny hartelijk bedankt en ik hoop dat je nog veel mensen blij kan maken.

Nikki04-08-2021
Kim en Janny over Permanente Make-up na chemokuur
Kim en Janny17-09-2021
Janny is een vakvrouw!
Dit is een afbeelding van een vrouw bij een review is geplaatst, Kim, ze heeft een behandeling gehad bij Permanent Mooi en noemt Janny een Vakvrouw

Janny is een vakvrouw! Geeft vertrouwen en werkt inspannen met grootse precisie.

Over 3 weken ben ik kaal door chemo. Ik kwam voor wenkbrauwen. Janny vroeg wat ik met m’n oogleden zou doen dan, dat wordt ook erg ‘bloot’. Toen ik zei dat ik dat niet durfde omdat ik bang was dat het niet zou staan heeft ze me overtuigd. En, flexibel als ze is, deed ze het meteen in dezelfde behandeling.

De PMU bij Janny zelf is ook prachtig!

Geen pijn gevoeld, bij de wimperrand alleen een beetje een kriebelend gevoel.

Kim03-08-2021
Tien jaar lang heb ik ze niet op kunnen maken

Dank je wel voor mijn mooie opgemaakte ogen, ik ben weer blij als ik in de spiegel kijk.

Tien jaar lang heb ik ze niet op kunnen maken omdat ik een Acanthamoeba in mijn linkeroog heb gehad en het altijd blijft tranen ook omdat ik daar niks meer uit zie is het ook lastig om het goed te zien met opmaken.

De behandeling was pittig, ik vergelijk het met harsen maar dan ‘n paar graadjes erger en het duurde wat langer. Ik ben er super blij mee en nou mijn wenkbrauwen nog maar die afspraak staat.

Tot ziens

Anoniem17-08-2021
Wat ben ik blij dat ik bij jou geweest ben.

Wat ben ik blij dat ik bij jou geweest ben. Ik heb permanente wenkbrauwen laten zetten. Is prachtig geworden. Al na één keer. Was wat mij betreft een fluitje van een cent. Niets gevoeld van het pennetje en het lijken precies op echte haartjes. Ik was best een beetje bang voor het resultaat. Maar jij bent een topper! En het was ook nog heel gezellig! Mocht je twijfelen om dit te doen geen angst, je bent je bij Janny in goede handen voor een heel mooi resultaat.

Helma Linschoten24-06-2021
Ik ben zeer tevreden over de PMU aan de ogen en wenkbrauwen.

Ik ben zeer tevreden over de PMU aan de ogen en wenkbrauwen.

Janny is een zeer vriendelijke en verzorgde dame met kennis van zaken . Ze werkt zeer hygiënisch en vlot, ze voelt precies aan wat je wilt en neemt ook de tijd om het uit te werken tot in de perfectie.

Mijn eigen ervaring over hoe pijnlijk het is .. doe voor je thuis vertrekt een beetje Emla zalf aan en Janny zorgt voor de rest .

Als je twijfelt over PMU, geloof me, het is een echte aanrader en het geeft een heel natuurlijke look. Nog geen minuut spijt gehad 👍😃

Jacqueline17-08-2021
Mooie wenkbrauwen.

Lieve Janny, ik wil je danken voor je professionele behandeling permanente make-up voor mijn wenkbrauwen. Het was een al lang gekoesterde wens van mij.

Toeval dat het zo bij elkaar kwam en ik je tegenkwam bij jouw moeder. Ook heeft een vriendin van mij het laten doen en jouw enthousiasme en het laatste duwtje van mijn lieve echtgenoot waren doorslaggevend.
En nu is het gebeurd. Mooie wenkbrauwen.
IK wil je complimenteren met je mooie salon. Professioneel en enthousiast doe jij je werk.
Ik wil je alle succes toewensen om in Den Bosch een mooie klantenkring op te bouwen. Dat gaat zeker lukken!!

Tante Riet06-05-2021
Wat een mooi cadeau 🎁

Wat een mooi cadeau 🎁 voor deze klant, ik vierde haar verjaardag. Als een kers op de taart tekende ik voor haar een nieuwe tepel. Hoe blij kan je een vrouw maken. Na 15 jaar toch gekozen voor een borstreconstructie gemaakt door dokter Peeters van Vriesdonkkliniek en borstkliniek Noorder Kempen. Nu is deze jarige weer af en compleet.

Jarige klant20-05-2021
Blij en bijzonder tevreden

Ik ben heel blij en bijzonder tevreden met het resultaat van de wenkbrauwen die Janny heeft getekend. Ze doet dit op een prettige en zorgvuldige manier waarbij ze moeite doet je de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten ondergaan.

Meta
Nieuwe wenkbrauwen
Afbeelding genomen na behandeling permanente make-up subtiele eyeliner en wenkbrauwen - door Permanent Mooi Janny Hanegraaf

Mijn wenkbrauwen waren na 2 jaar zo goed als weg. De restkleur is nu mooi meegenomen in de nieuwe natuurlijke haartjes die Janny voor me tekende met microblading.

A.
Wij zijn er super blij mee.
Afbeelding van 2 trotse damens, trots op de permanente make-up wenkbrauwen

Wij zijn er super blij mee. Nu kan men weer zeggen: amai je wenkbrauwen zijn zo mooi geëpileerd 😜😜
(ons geheimpje 😜) En het is zo goed gedaan dat niemand het verschil ziet. Echt TOP.👍👍👍

Rien en Heidi25-03-2021
Mijn man heeft een nieuwe vrouw
Dit is een afbeelding verspringend van naar na een behandeling van een borst, de tepel is door borstreconstructie verwijderd na borstkanker en heeft nog geen permanente make-up, door Permanent Mooi

Zo vlak voor weer een lockdown in België, koos Nadia toch voor de tepeltatoeage. “Mijn man heeft een nieuwe vrouw,” riep ze uit toen ze in de spiegel keek.

Ze is ontzettend blij, haar ziekteproces loopt ten einde. Inmiddels zit ze al een jaar thuis en mocht al die tijd niet werken in het verzorgingshuis. Ze heeft nog geen vaccinatie tegen Covid-19 ontvangen en dus is werken in een verzorgingshuis voor haar te risicovol. Twee jaar duurde het hele proces en bijna is het zover dat ze weer aan het werk mag. Ze kan haar geluk niet op! Ze is blij en dankbaar met de fantastische borstreconstructie, gemaakt door dokter Wouter Peeters. Haar ogen fonkelen, ze is weer af en voelt zich geheeld. Dat is de grootste dankbaarheid die ik mag ontvangen na het tekenen van haar tepeltatoeage.

Nadia12-04-2021
Ik ben heel erg tevreden!
Dit is een afbeelding van na een behandeling van ogen, de wenkbrauwen hebben nu permanente make-up, door Permanent Mooi

Mijn permanente eyeliner boven en onder opgefrist en mooie permanente wenkbrauwen gezet!!
Ik ben heel erg tevreden!!

Ans11-03-2021
Alleen maar positieve reacties
Dit is een bewegende afbeelding van voor en na een behandeling van ogen, de wenkbrauwen met en zonder permanente make-up, door Permanent Mooi

Ik ben vanmorgen heel blij geworden van mijn nieuwe wenkbrauwen! Het ziet eruit alsof het goed aan het genezen is dus ik ben vooral heel benieuwd hoe het eruit ziet als het volledig genezen is. Ik heb er in ieder geval alleen maar positieve reacties op gekregen, dus nogmaals heel erg bedankt!

Jaleesa11-03-2021
Live verslag ervaring
Saskia19-11-2020
Ik straal weer
Dit is een foto frontaal van een vrouw naam Iris. Ze is trots op haar net gezette permanente make-up door Permanent Mooi Janny Hanegraaf

Janny is precies zoals haar website en haar werk eruit ziet, maar eigenlijk veel meer, want dat ervaarde ik tijdens de telefoongesprekken en de Whatsapp in haar vrije tijd. Ze neemt de tijd voor je. Ze is zo betrokken tijdens de behandelingen voor de Permanent Mooie wenkbrauwen die ze heeft gemaakt op mijn gezicht.

Janny is een ware kunstenares in haar vak en daarnaast een écht mens die er voor de mensen is. Die meedenkt, meeleeft en vooral en bovenal je megablij en weer trots op jezelf maakt. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe wenkbrauwen die nu niet meer wanhopig kijken en ik kijk ook veel blijer! Mensen denken niet steeds dat ik boos ben als ik even niet lach. Ik lach nu altijd, ook al lach ik niet. Ik straal weer en dat alles dankzij een beetje van mijzelf en heel van Janny!

Ilse29-09-2020
Het resultaat is verbluffend

Mensen hebben complexen zo ik dus ook. Mijn leven lang heeft het me gestoord dat ik dunne lippen had. In het verleden had ik het al eens laten tatoeëren maar dat was geen succes.
Begin dit jaar besloot ik het toch nog elders het eens te gaan proberen. Ik ben gaan googlen en kwam bij Janny terecht.
In ons telefoongesprek kreeg ik meteen een goed gevoel en heb ik mijn eerste afspraak bij haar gemaakt. Wel voor mij 1.5 uur rijden maar dat had ik er graag voor over. Ben 3x bij Janny geweest en het resultaat is verbluffend.
Precies wat ik wilde. Mooie natuurlijk roze lippen.
Dank je wel Janny.

M. de Moor
M. uit ‘s-Hertogenbosch

Janny heeft op een mooie natuurlijke manier m’n wenkbrauwen ‘getekend’. M’n gezicht is hierdoor sprekender. Nog een leuk pluspunt: ik hoef ze zelf niet meer bij te werken (scheelt toch een uur per week, haha). Kortom (een behandeling bij) Janny is een aanrader!!

M. uit 's-Hertogenbosch
Mensen die me al een tijdje niet meer hebben gezien, zeggen vaak dat ik er goed uitzie.

Ik heb dikke wenkbrauwen, maar de haartjes zijn bijna wit, dus je ziet ze nauwelijks. Ook mijn wimpers zijn heel licht van kleur, waardoor mijn ogen niet goed uitkomen. Zonder make-up voel ik me naakt en aangezien ik graag altijd een beetje ‘aangekleed’ ben, leek permanente make-up me ideaal. Mijn lippen en ogen heb ik een jaar geleden laten doen, mijn wenkbrauwen zes maanden geleden. Daarvoor kleurde ik ze altijd bij met een mix van bruine en grijze verf. De kleur verdween meestal snel, behalve dan die keer dat ik de verf er iets te lang op liet en ik plots ‘Brezjnev- wenkbrauwen’ had. Niet lang daarna besloot ik ook permanente make-up te nemen voor mijn wenkbrauwen. Het is zo’n luxe dat ik me niet meer uitgebreid hoef op te maken. Mensen die me al een tijdje niet meer hebben gezien, zeggen vaak dat ik er goed uitzie. Waaraan dat ligt, kunnen ze meestal niet zeggen. Gelukkig, want dat was ook de bedoeling.

Daniëlle (48, doktersassistente)
Ik ben blij dat het bij mij zo mooi gelukt is.

Mijn ogen zijn de laatste jaren flink achteruitgegaan, waardoor het altijd maar moeilijker werd om mij op te maken. Eye-liner aanbrengen, lukte niet meer. Soms was het lijntje te dik, soms te dun… Daarom besloot ik twee jaar geleden om voor permanente eye-liner te gaan. Via mijn schoonheidsspecialiste kwam ik bij Janny Hanegraaf van Permanent Mooi terecht om een subtiel lijntje te zetten. Drie maanden geleden heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen. Aanvankelijk tekende ik ze zelf bij met een potlood, maar toen werd dat plots nergens meer verkocht. En als ik mijn wenkbrauwen bijtekende met poeder en een malletje, kwam dat heel fake over. Toen ik hoorde dat Janny een nieuwe techniek had, was de beslissing snel genomen. De meeste mensen reageren heel verrast als ik zeg dat ik permanente make-up heb. Je moet dan ook al heel dichtbij komen om het te zien. Ik ontmoet wel eens vrouwen met wenkbrauwen die verkeerd zijn bijgetekend of met een opvallend bruin lijntje rond hun lipcontouren en dan ben ik blij dat het bij mij zo mooi gelukt is.

Anny (47, secretaresse)
Weer lippen om te zoenen

Toen ik in de overgang kwam, merkte ik dat mijn lippen lichter en dunner werden en ook mn volume verloren. Omdatijn wenkbrauwen hu ik me niet meer aantrekkelijk voelde, klopte ik bij Permanent Mooi aan. Janny slaagde erin me weer mooi te doen voelen zonder plastische chirurgie. Ik koos voor een permanente lipliner waardoor mijn lippen meer kleur en volume kregen, een smaragdgroene dunne eye-liner, en extra haartjes tussen mijn wenkbrauwen dankzij de hairstroke-techniek. Mijn gezicht straalt weer en ik ook.

V.S. uit W.
Mijn man vindt het prachtig!

Ik ben erg tevreden over de permanente eye-liner die je bij me geplaatst hebt. Het is echt een succes, want ik krijg er voortdurend complimentjes over. Zelfs mijn man – die normaal gezien altijd tegen make-up is – vindt het mooi. Bedankt voor de goede zorgen!

R.M. uit K.
Een sprekende oogopslag, altijd en overal

Ik zwem, tennis en fitness wekelijks om in vorm te blijven. Helaas kamp ik na een intensieve training vaak met uitgelopen mascara en oogschaduw. Daarom koos ik voor een permanente eye-liner van Permanent Mooi waarbij bruine puntjes gepigmenteerd werden tussen mijn wimperhaartjes. Zo heb ik altijd sprekende en perfect opgemaakte ogen met een volle, natuurlijke oogopslag, ook tijdens en onmiddellijk na het sporten!

A.T. uit E.
Geen opgezwollen ogen, een prachtig resultaat

Dag Janny, ik wil je heel graag bedanken voor het puike werk dat je levert. Ik ben dan ook ongelooflijk tevreden dat ik mijn wenkbrauwen bij jou onder handen heb laten nemen. Geen pijn, geen opgezwollen ogen… en een mooi resultaat. Ik maak graag nog een nieuwe afspraak voor de finishing touch.

H.V.H. uit K.
Opnieuw een natuurlijke gelaatsexpressie

Twee jaar geleden onderging ik een chemokuur. Na een aantal pijnlijke maanden verloor ik mijn haar én mijn wenkbrauwen. Gelukkig overwon ik mijn ziekte. Na een tijdje kwam mijn hoofdhaar terug. Mijn wenkbrauwen groeiden echter niet meer. Het leek wel alsof mijn gezicht geen uitdrukking meer had. Bovendien voelde ik me naakt en erg ongemakkelijk. Maar Permanent Mooi gaf me opnieuw wenkbrauwen én een natuurlijke gelaatsexpressie. Ik voel me nu weer gelukkig én compleet.

K.V. uit M.
Dé oplossing voor mij, door mijn Parkinson tril ik teveel.

Ik ben 79 jaar en heb voor mijn Parkinson een fijne oplossing gevonden met permanente make-up. Ik werd er zo zenuwachtig als ik me probeerde op te maken. Omdat ik zo tril, deed Ik het alleen nog maar voor een speciale gelegenheid. Niet dat ik zo’n ijdeltuit ben maar ik heb geen wenkbrauwen en een lijntje onder mijn ogen maakt dat ze zeggen dat ik er nog goed uit zie. Ik had het opgegeven om het iedere dag te doen. Ik kon het niet meer zelf en ik was ook nog eens verdrietig over het resultaat. Make-up zo eenvoudig is dat niet. Inmiddels brengt mijn dochter me 1 maal per jaar naar Janny die ontvangt ons dan met koffie en een uurtje later komt mijn dochter me weer ophalen. Ieder jaar werkt Janny wat bij zodat we het een beetje verdelen. Ik heb hiermee ook een leuk cadeau om te vragen voor mijn verjaardag: een cadeaubon van Permanent Mooi.

Mevrouw W

Bedankt Janny voor je professionele en zeer vriendelijke aanpak! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat ivm permanente eye-liner. Het blijft mooi zitten, bedankt!

Eleonora
Complexloos onder de mensen

“Het Instituut Permanent Mooi is er in geslaagd om het zeer zichtbare litteken in mijn achterhoofd (nav een vroegere haartransplantatie) goed te camoufleren via 3 sessies. Dank Janny om de aandacht te schenken aan de keuze van de juiste kleurpigmenten om een geslaagde camouflage te krijgen. Je ingreep laat me toe om opnieuw met kort geschoren haren complexloos onder de mensen te komen.”

J. uit Brussel
Heel, leuke, toffe en positieve reacties gehad.

Fantastisch. Heel, leuke, toffe en positieve reacties gehad. Bij de kapper zagen ze het ook meteen. De kapsters vonden het heel goed gedaan en waren verbaasd dat het er zo mooi bij stond omdat het pas gedaan was. Enkele van hun hebben het ook al laten doen en bij eentje is het helemaal mislukt.

Peggy