Jouw tevredenheid en review is de kroon op mijn werk

De reviews – wat klanten vertellen, helpen jou op weg als (onder)zoeker. Zo kan je met een goed gevoel kiezen voor permanente make-up. Door een review voor permanente make-up, ervaringen van klanten, helpen zij jou op weg bij het maken van een keuze. Klanten geven reviews juist daarom.

Vraag om een review voor permanente make-up en meer

Ik vraag bijna altijd na een behandeling een review voor permanente make-up. Het zijn niet de enige behandelingen, ook medische tatoeage zoals een tepeltatoeage of inkleuren van littekens. Het gaat mij om jouw tevredenheid. En ik vind het prettig als mensen dit willen delen met anderen.

Iemand die twijfelt over permanente make-up of medische tatoeage kan dan door ervaringen van anderen een betere keuze maken. Hieronder lees je een aantal ervaringen en uitspraken, reviews – wat klanten vertellen.

Over mij, permanente make-up video, blog en meer

Ben jij benieuwd naar hoe ik een behandeling doe? Wil je meer weten voer wie ik ben? Ook dat vind je terug in de review over permanente make-up en medische tatoeage. Plan dan een gratis telefonisch consult.

Klanten geven reviews vanuit tevredenheid, het helpt je bij een keuze maken. Bekijk helemaal gratis de filmpjes, blogs en waarin ik vertel over permanente make-up en medische tatoeage. Ook kun je meer over mij en Permanent Mooi vooraf bekijken om met een goed gevoel een keuze te maken.

Nog meer reviews vind je via deze link.

Extra service
Voor en na foto van een hals van vrouw met pigmentvlekken en erna met medische tatoeage

Een weekje geleden was ik bij jou voor de behandeling van mijn witte littekens in de hals.

Ik wil je bedanken voor jou warme ontvangst, voelde me meteen op mijn gemak.
Ik ben erg tevreden over jou duidelijke uitleg en fijne behandeling.
Ook de extra service voor wat plekjes en couperose vond ik helemaal goed.

Anoniem12 maart 2024
Super
littekencorrectie

Goedemorgen Janny,

Zo blij met het resultaat! Zo blij dat ik bij jou ben gekomen.

Groet.

M11-11-2023
Nooit gedacht ooit nog in korte broek te kunnen lopen!
Mannelijke scheenbeen persoon is erg tevreden na Vitiligo behandeling.

Een blije man! Janny over de behandeling vitiligo: “Wat een dankbare ‘klus’ was dit zeg. Het kostte veel inzet van zowel mijn kant als van de client. Wat je op de beelden ziet is het resultaat van een behandeling van de huid waarbij ieder kleine stukje huid twee keer is behandeld met tussenpozen van 6 weken. Na een periode van herstel, werd de huid voorzichtig blootgesteld aan zonlicht en dus UV.

Let op: wel altijd ingesmeerd met SPF UV factor 30.

De client durfde weer met korte broek aan!
Nu na 3 maanden rust en dus geen behandelingen is dit het eindresultaat.”

Deze beelden tonen een perfect plaatje van hoe je vitiligo nagenoeg onzichtbaar maakt. Hierna zijn er nog wat kleine plekjes behandeld, maar niet noemenswaardig.

Client komt eind van dit jaar (2023) terug voor een touch-up, mocht dat nodig zijn. “Wij, de client en ik, zijn het er duidelijk over eens dat de huid nu stabiel is en dat hij zo de zomer door kan. In korte broek of zwembroek.

Hij zegt zelf hierover: “Deze reeks behandelingen heeft me een enorme boost gegeven, ik voel me energieker en zelfverzekerd, meer dan daarvoor!” Janny: “Ik heb hem ook uitgelegd over de komst van een nieuw medicijn tegen vitiligo, wie weet hoe hem dat nog meer kan helpen.”

D.01-06-2023
Ik kan weer hele strakke truitjes aan.

Na mijn twee bevallingen waarbij ik bijna 25 kg was aangekomen had ik een buik met gerimpelde huid en veel striae aan over gehouden. Ik wilde geen buikwandcorrectie en heb lang gezocht naar een minder ingrijpende oplossing. Dat is voor mij Plasmage geweest. Behandeling is goed te doen en herstel tijd is ongeveer 8-10 dagen. De striae is nu minder zichtbaar en de huid een stuk strakker. Ben ontzettend blij dat ik hiervoor gekozen heb i.p.v. een dure operatie met alle risico’s die erbij horen.

Ik kan weer hele strakke truitjes aan. Vroeger zag je de gerimpelde huid door mijn kleding heen. Nu niet meer.

S.01-02-2023

Hé, dankjewel voor je bezoek, maar voordat je vertrekt nog even dit

Je mag mij bellen via 06 1322 3131 of een GRATIS telefonisch consult boeken. Dan kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen. Wil je weten of je geschikt bent permanente make-up of medische tatoeage? Doe dan de GRATIS test.