Jouw tevredenheid en review is de kroon op mijn werk

De reviews wat klanten vertellen, helpen jou op weg als (onder)zoeker. Zo kan je met een goed gevoel kiezen voor permanente make-up, ofwel cosmetische tatoeage, Door wat klanten vertellen over Permanent Mooi, hun ervaringen, helpen zij jou op weg bij het maken van een keuze. Klanten geven reviews juist daarom.

Vraag om een review

Ik vraag ook altijd na een behandeling permanente make-up, medisch of cosmetisch of je tevreden bent. En ik vind het zo mooi als mensen openlijk dit willen delen met anderen. Iemand die twijfelt over permanente make-up of medische tatoeage kan dan door ervaringen van anderen een betere keuze maken. Hieronder lees je een aantal ervaringen en uitspraken, reviews wat klanten vertellen.

Over mij, permanente make-up video, blog en meer

Ben jij benieuwd naar hoe ik een behandeling doe? Wil je meer weten voer wie ik ben? Ook dat vind je terug in de reviews en op de site. Plan dan een gratis telefonisch consult. Klanten geven reviews vanuit tevredenheid, het helpt je bij een keuze maken. Bekijk helemaal gratis de filmpjes, blogs en waarin ik vertel over permanente make-up en medische tatoeage. Ook kun je meer over mij en Permanent Mooi vooraf bekijken om met een goed gevoel een keuze te maken.

Nog meer reviews vind je via deze link.

Nooit gedacht ooit nog in korte broek te kunnen lopen!
Man erg tevreden na Vitiligo behandeling.

Een blije man! Janny over de behandeling vitiligo: “Wat een dankbare ‘klus’ was dit zeg. Het kostte veel inzet van zowel mijn kant als van de client. Wat je op de beelden ziet is het resultaat van een behandeling van de huid waarbij ieder kleine stukje huid twee keer is behandeld met tussenpozen van 6 weken. Na een periode van herstel, werd de huid voorzichtig blootgesteld aan zonlicht en dus UV.

Let op: wel altijd ingesmeerd met SPF UV factor 30.

De client durfde weer met korte broek aan!
Nu na 3 maanden rust en dus geen behandelingen is dit het eindresultaat.”

Deze beelden tonen een perfect plaatje van hoe je vitiligo nagenoeg onzichtbaar maakt. Hierna zijn er nog wat kleine plekjes behandeld, maar niet noemenswaardig.

Client komt eind van dit jaar (2023) terug voor een touch-up, mocht dat nodig zijn. “Wij, de client en ik, zijn het er duidelijk over eens dat de huid nu stabiel is en dat hij zo de zomer door kan. In korte broek of zwembroek.

Hij zegt zelf hierover: “Deze reeks behandelingen heeft me een enorme boost gegeven, ik voel me energieker en zelfverzekerd, meer dan daarvoor!” Janny: “Ik heb hem ook uitgelegd over de komst van een nieuw medicijn tegen vitiligo, wie weet hoe hem dat nog meer kan helpen.”

D.01-06-2023
Ik kan weer hele strakke truitjes aan.

Na mijn twee bevallingen waarbij ik bijna 25 kg was aangekomen had ik een buik met gerimpelde huid en veel striae aan over gehouden. Ik wilde geen buikwandcorrectie en heb lang gezocht naar een minder ingrijpende oplossing. Dat is voor mij Plasmage geweest. Behandeling is goed te doen en herstel tijd is ongeveer 8-10 dagen. De striae is nu minder zichtbaar en de huid een stuk strakker. Ben ontzettend blij dat ik hiervoor gekozen heb i.p.v. een dure operatie met alle risico’s die erbij horen.

Ik kan weer hele strakke truitjes aan. Vroeger zag je de gerimpelde huid door mijn kleding heen. Nu niet meer.

S.01-02-2023