Klanten vertellen

Het welzijn van de cliënt staat boven alles.

Benieuwd wat onze cliënten vinden? Bekijk dan in de reviews wat hun ervaring is na één of meerdere Permanent Mooi behandelingen.
Eerste gesprek

Ik hoop echt de bodem van mijn hart dat je me verder kan helpen. Ik vond het enorm fijn dit gesprek met je te hebben. Ik voelde me voor het eerst echt gezien en gehoord en dat is iets onbetaalbaars. Stukje empathie en medeleven vond ik heel mooi en fijn. Dank je wel in ieder geval alvast daarvoor.

Anoniem04-04-2022
Zelfvertrouwen de lucht in geschoten!

Al sinds ik jong was, ben ik zeer onzeker geweest over mijn kleine borsten met zeer lichte tepelhoven. Na heel wat zoekwerk over borstvergrotingen en andere behandelingen kwam ik op een gegeven moment terecht op de site van permanent mooi. Ik dacht een geschikte oplossing te hebben gevonden: Wat indien ik geen borstvergroting meer nodig had en het louter met een tepelhoftattoeage kon oplossen? Ik maakte snel een afspraak en kwam meteen aan de beurt. Het resultaat was adembenemend, met zo’n kleine ‘ingreep’ was mijn zelfvertrouwen met een piek in de lucht geschoten. Duizend maal dank aan Janny!

Anoniem03-04-2022
Als ik 's morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit!

Zo aan het einde van 2021 kreeg ik een lief bericht van een tevreden klant. Ze had al jarenlang van mij een wenkbrauw. En koos ze ook voor de eyeliner want ze heeft droge ogen en vaak oogontstekingen (blefaritis). In overleg met de oogarts hebben we besloten te behandelen, wel met de voorzorgsmaatregelen (een speciale zalf) om oogontsteking juist te voorkomen na de behandeling.

Nu, met permanente make-up, hoeft ze niet langer een eyeliner te tekenen, dat voorkomt gepruts bij haar kwetsbare ogen en dat scheelt weer ontstekingen.

Dit schreef ze als dank:

“Hallo Janny,

Even een berichtje om je te laten weten dat ik erg blij ben met de streepjes om mijn ogen. Als ik ’s morgens mijn ogen open, zie ik er al goed uit! Dat gevoel had ik al een poosje niet.

Ik wens je gezellige feestdagen en alle goeds voor 2022.”

Anoniem19-12-21
Vrede met mijn lichaam

Na mijn borstamputatie had ik het zeer moeilijk mezelf in de spiegel te bekijken, na de reconstructie was er toch nog iets tekort, Janny beloofde me de kerst op de taart en het werd een mooie tepel na de reconstructie. Ik heb nu terug vrede met mijn lichaam al zal het nooit meer zijn zoals voorheen. Heel erg bedankt Janny.

Nicole17-12-2021
Kim en Janny over Permanente Make-up na chemokuur
Kim en Janny17-09-2021
Tien jaar lang heb ik ze niet op kunnen maken

Dank je wel voor mijn mooie opgemaakte ogen, ik ben weer blij als ik in de spiegel kijk.

Tien jaar lang heb ik ze niet op kunnen maken omdat ik een Acanthamoeba in mijn linkeroog heb gehad en het altijd blijft tranen ook omdat ik daar niks meer uit zie is het ook lastig om het goed te zien met opmaken.

De behandeling was pittig, ik vergelijk het met harsen maar dan ‘n paar graadjes erger en het duurde wat langer. Ik ben er super blij mee en nou mijn wenkbrauwen nog maar die afspraak staat.

Tot ziens

Anoniem17-08-2021
Wat een mooi cadeau 🎁

Wat een mooi cadeau 🎁 voor deze klant, ik vierde haar verjaardag. Als een kers op de taart tekende ik voor haar een nieuwe tepel. Hoe blij kan je een vrouw maken. Na 15 jaar toch gekozen voor een borstreconstructie gemaakt door dokter Peeters van Vriesdonkkliniek en borstkliniek Noorder Kempen. Nu is deze jarige weer af en compleet.

Jarige klant20-05-2021
Mijn man heeft een nieuwe vrouw
Dit is een afbeelding verspringend van naar na een behandeling van een borst, de tepel is door borstreconstructie verwijderd na borstkanker en heeft nog geen permanente make-up, door Permanent Mooi

Zo vlak voor weer een lockdown in België, koos Nadia toch voor de tepeltatoeage. “Mijn man heeft een nieuwe vrouw,” riep ze uit toen ze in de spiegel keek.

Ze is ontzettend blij, haar ziekteproces loopt ten einde. Inmiddels zit ze al een jaar thuis en mocht al die tijd niet werken in het verzorgingshuis. Ze heeft nog geen vaccinatie tegen Covid-19 ontvangen en dus is werken in een verzorgingshuis voor haar te risicovol. Twee jaar duurde het hele proces en bijna is het zover dat ze weer aan het werk mag. Ze kan haar geluk niet op! Ze is blij en dankbaar met de fantastische borstreconstructie, gemaakt door dokter Wouter Peeters. Haar ogen fonkelen, ze is weer af en voelt zich geheeld. Dat is de grootste dankbaarheid die ik mag ontvangen na het tekenen van haar tepeltatoeage.

Nadia12-04-2021
Opnieuw een natuurlijke gelaatsexpressie

Twee jaar geleden onderging ik een chemokuur. Na een aantal pijnlijke maanden verloor ik mijn haar én mijn wenkbrauwen. Gelukkig overwon ik mijn ziekte. Na een tijdje kwam mijn hoofdhaar terug. Mijn wenkbrauwen groeiden echter niet meer. Het leek wel alsof mijn gezicht geen uitdrukking meer had. Bovendien voelde ik me naakt en erg ongemakkelijk. Maar Permanent Mooi gaf me opnieuw wenkbrauwen én een natuurlijke gelaatsexpressie. Ik voel me nu weer gelukkig én compleet.

K.V. uit M.
Complexloos onder de mensen

“Het Instituut Permanent Mooi is er in geslaagd om het zeer zichtbare litteken in mijn achterhoofd (nav een vroegere haartransplantatie) goed te camoufleren via 3 sessies. Dank Janny om de aandacht te schenken aan de keuze van de juiste kleurpigmenten om een geslaagde camouflage te krijgen. Je ingreep laat me toe om opnieuw met kort geschoren haren complexloos onder de mensen te komen.”

J. uit Brussel